perjantai 24. toukokuuta 2013

Tampella ja marimekko ne yhteen soppii





Kesäksi piti saada uusi kesäkassi, ja minulla olikin mielessäni siihen juuri oikea kangas. Kyseessä on huikea löytö, käyttämätön Tampellan markiisikangas. Ja vielä noin herkullinen väri! Se on vaan odotellut kaapissa oikeaa hetkeään, ja nyt se koitti kun saatiin vähän sateisempi päivä.  Jätin hulpiotekstit hihnan sisäpintaan näkyville ihan tarkoituksella.

Kaava ja hyvät kuvalliset ohjeet löytyi täältä blogimaailmasta, kiitokset vaan Hipulle! Vuorina on yksivärinen puuvilla joka on vahvistettu tukikankaalla. Hihnat lenksut löytyi kun kävin ensin kyselemässä ties missä, kangasliikkeet ja askartelukaupat, mutta lopulta oikea osoite oli suutari :-)

Kyllä tämän kehtaa tuonne miehen marimekon klassikon viereen laittaa naulakkoon roikkumaan!

14 kommenttia:

  1. Ei voisi aurinkoisempi kassi olla. Kaikenlisäksi tosi hyvän mallinen - kelpaa kuljeskella kassiolalla... eikä tartte komerossa säilytellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minäkin kyllä tykkään! Malli on minusta aika marimekkohenkinen. Ja iso osa kassin viehätystä on justiin tuolla kankaalla, se on ihan mieletön :-)

      Poista
  2. Tosi hieno! Ja kangas vetää suun hymyyn! Ja näyttäisi olevan järkevän kokoinen ei liian iso; äiti-ihmisenä tulee survottua kasseihin liikaa rompetta ja sitten laukusta ei purkamatta löydä etsimäänsä...
    Hyvä idis tämä kässä puoli!
    ps. Kesä tuli meillekin viikko sitten :-). Ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea teillekin kesästä! Hurjaa kyllä miten eri tahtiin mennään eri puolilla maata! Tuo on tosiaan hyvä, ehkä olen vähän isompaan tottunut niin vähän vaatii totuttelua, mutta kyllä tämänpäiväinen kirppispäivä-reissu osoitti että tuokin vetää tarvittaessa vaikka mitä ostoksia :-D

      Koetan tässä nyt tunnustella että onko tämä erillinen käsityöpuoli hyvä vai huono, kun toisaaltahan nämä on olleet tuolla seassa kotiblogissa aikaisemminkin... No, seuraillaan nyt vielä :-)

      Poista
  3. Ihan täydellinen kangas kesäkassiin!

    Helpottaa kassin sisäistä kaaosta kummasti, kun viitsii muutaman sisätaskun ommella. Näköjään olet viitsinyt :)

    Tuo sinun ompelumerkkisi on kyllä kiva, ei liian huomiotaherättävä mutta antaa kuitenkin sen kivan jujun tekosiin. Onnistunut on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tein kaksiosaisen taskun, mutta olisi voinut toisellekin puolelle laittaa. No, seuraavaan sitten :-) Merkistä tykkään kyllä itsekin!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt jo parin päivän käytön jälkeen olen huomannut että se saa monet vastaantulijat hymyilemään :-)

      Poista
  5. Wow! Onpa hieno laukku ja NIIN ihana kangas. oih ja voih <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kangas oli kyllä kieltämättä tosi hyvä löytö :-)

      Poista
  6. Erittäin kesäistä, tykkään.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!