tiistai 2. heinäkuuta 2013

Uutta inspistä


Juhlistin kotiäidille vain kerran vuodessa koittavaa palkkapäivää tälläkertaa antamalla itselleni lahjaksi jo kauan haaveilemani Mekkotehdas-kirjan. Pikkupimu alkaa olla nyt sen kokoinen, että kirjan kaavoilla voi hänellekin ommella, pienin koko on nimittäin 86cm. Samalla reissulla löysin myös tuon Vanhat farkut uusiksi-kirjan, josta saattaisi löytyä vastaus kysymykseen; mitä ihmettä teen kaikille niille risoille farkuille joita perheemme tuottaa? Olen jo vuosia nimittäin hillonnut rikkinäisiä farkkuja sillä ajatuksella että "teen niistä sitten jotain", ja toistaiseksi on jäänyt vain ajatuksen asteelle. Mutta nyt! On kaavat ja kuvalliset ohjeet, ei enää voi vedota muuhun kuin aikaansaamattomuuteen jos vielä jää tekemättä :-D

Mekkotehdas oli kuin karamelli, tosi kauniita kuvia täynnä. Vaikkei mekkoihin olisi ollut edes ohjeita, olisi kirjaa selaillut mielellään. Tieto kirjan mukana tulleista kaavoista sai vielä enemmän innostumaan, ja nyt jo oikeastaan odotankin ihan innolla että nämä kesäkiireet (mitä ne oikasti edes on?)  hellittäisivät, niin malttaisin taas istahtaa ompelukoneen ääreenkin! Pitkästä aikaa siis oikein sormet taas syyhyää päästä tekemään :-)

4 kommenttia:

 1. Ihanan inspiroivia lahjoja itselle! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! Nyt pitää koettaa repiä jostakin taas aikaa ompelulle, kesät on vähän tämmöisiä että sitä vaan luuhaa tuolla puutarhahommissa nekin hetket ;-)

   Poista
 2. No nyt se on omana :) On se vaan herkku kirja!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!