maanantai 8. heinäkuuta 2013

Mekkokaapilla
Tulipa mieleen napata kuva kun menin valitsemaan pikkupimulle päivän mekkoa. Onhan tuolla muutama ostomekkokin, mutta suurin osa omaa tuotantoa. Esillä tietysti vain tällähetkellä sopivat, pienemmät koot on jo laitettu varastoon. Ihanan värikästä, olispa itselläkin tuollainen mekkokaappi! :-)

8 kommenttia:

 1. Ihana mekkokaappi, jokaisen tytön unelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä kyllä voisin tosiaan itselleniki ottaa kaapillisen tuollaisia mekkoja, mutta jostain syystä ei ole itselle tullut ommeltua yhtäkään. Noita pieniä on niin kiva tehdä :-)

   Poista
 2. Ehkä mikään ei ole sen suloisempaa kuin pikkutyttöjen puuvillamekot? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei kyllä varmaan ole! Varsinkin nuo ihan pienet koot, ne on kuin karamelleja! Ja tietty kun ne pienet tytötkin on niin suloisia, varsinkin mekot päällä, niin eihän noita voi vastustaa... Toki pojatkin on suloisia, mutta pitäisi keksiä niillekin joku kiva juttu jota voisi itse ommella :-)

   Poista
  2. Shortsimittaiset lappuhaalarit? Mutta pienen pienet ohuen puuvillaiset mekot on kyllä ihan huippuja. Sain juuri äidiltä talteen itselläni pienenä olleita vaatteita; pari puuvillamekkoakin, tosin hieman isompaa kokoa kuin nuo sinun ihanuutesi. Ei niitä pysty heittämään pois vaikkei mitään tarvetta enää olekaan. =)

   Poista
  3. Niin, kiitos vinkistä :-) Tulisikohan noilla pidettyä semmoisia..? Ne voi olla vaan vähän hankalat pissalla käymisen kannalta. Takkeja olen pojille tehnytkin, mutta ehkä joku kauluspaitakin voisi mennä, kun tekisi kunnon retrokankaasta... Hmm, pitääpä miettiä! Sinähän voit tehdä niistä omista mekoistasi taulun seinälle kun laittaa ison kehyksen sisään lasin alle!

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!