keskiviikko 21. elokuuta 2013

Tuunaa pussis!


Koska talvikin taas joskus tulee, päätin kokeilla äp-makuupussin tuunausta jota olen monesti jo harkinnut. Koska en raaskinut kenenkään lapsen omaa pussia käyttää, ostin kirpparilta eurolla siistin vanhan pussin jossa oli ehjät vetskarit ja suhteellisen vaalea kuvio. Vaaleudesta huolimatta vanha kuvio olisi kuultanut tuosta uudesta kankaasta läpi, joten päädyin laittamaan pintakankaan alle vielä yksivärisen valkoisen lakanakankaan. Päällinen on vanhaa lasten pussilakanaa. Tuplakankaan käsittely osoittautui paikoitellen vähän haastavaksi, ja jälki ei ehkä omaa laaduntarkkailuani ihan läpäise, mutta menkööt nyt. Kuka tuossa pussissa kölliikään, ei luultavasti välitä kauneusvirheistä :-)

Sitten vielä muutama yritys kuvata pussia sohvalla, johon heti ilmestyi apulaisia...Juuei. No, saatte varmaan kuitenkin vähän käsitystä pussin ihanasta kuviosta? :-D

Ohje pussin tuunaukseen löytyy ainakin Ninnun blogista täältä, sekä Tosimummolta täältä.

10 kommenttia:

 1. Oikein iloisen näköinen pussi:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit pussissa!

  Nappasin kesällä kierrätyksen ilmaiskorista makuupussin juurikin tuunausta varten. Meillä ei sille ole tarvetta, täytyy säilöä lapsenlapsille tai antaa anopin matkaan viron hyväntekeväisyysreissulle.

  Kukas teillä pussissa tulee köllimään!!?? Iloisia uutisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit on kyllä mehevät. Tuo kangas on mulla tuolla odotellut jo pitkään, se on vaatteisiin ehkä vähän liian ohutta, mutta tuohon kävi oikein hyvin. Mistäs sitä tietää kuka siellä köllii, kömpikööt pussiin ken mahtuu :-)

   Poista
 3. Mulla odottaa samantyyppinen projekti, sain lahjoituksena kaks vanhaa makuupussia. Ajattelin niistä ihan kokonaan purkaa päällisen ja sisäkankaankin vaihtaa. Katsotaan mitä tulee.
  Aivan ihana kangas ja suloisia pellavapäivä kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin hetken että otanko sen vanhan päällyskankaan pois, mutta kärsivällisyys ei olisi enää riittänyt kaikkien niiden tikkausten purkamiseen. Niinpä se sai jäädä. Melkein helpommalla pääsisi jos ottaisi vanhasta pussista vetskarit ja tekisi kaavan jolla uudesta vanusta uusi pussi?

   Poista
 4. Jaiks miten ihana ♥ Herrrrrrkullinen tuo kangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Ja sitä jäi vielä jäljellekin reilusti, pussilakana kun oli, mutta harmillisen ohutta se on, ainakaan mihinkään kovemman kulutuksen vaatteisiin. Mutta jos jonkun pienen mekon siitä kuitenkin... :-)

   Poista
 5. Kauniin värinen pussi. Kyllä kannatti vähän tuunata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannatti kyllä, tuo on paljon hienompi kuin mitä äitiyspakkauksista on omille lapsille ainakaan tullut. Tosin se oma,retroisa nallepussini oli aikanaan hieno myös :-D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!