lauantai 26. lokakuuta 2013

Pikkuinen haalari
Ompelin tuossa alkusyksystä pienen haalarin ottobren jumpsuit ohjeella, koossa 56cm. Päällikangas on kirpputorilta löytyneestä käyttämättömästä kangaspalasta, paksua puuvillaa. Väritys piti olla neutraali, kun ei ollut tietoa "minkä värinen" tyyppi tätä tulee käyttämään. Vuorina on fleese paitsi hihoissa joihin laitoin tikkivuorin pukemista helpottamaan. Luulin tehneeni haalarista tositosi pienen, mutta...


...aika reilulta tuo sittenkin näyttää :-) No, kasvaahan nuo, käyttäjät!

10 kommenttia:

 1. tosi hieni, ihana kuosi ja kaikista paras on tietty tuo käyttäjä!

  VastaaPoista
 2. Me niiiiiin tykätään samoista jutuista :) Ihana kuosi, makea haalari ja herkku käyttäjä ♥ Ja hei nuo pussukat edellisessä postauksessa ovat ihania, oliko vaikeita tehdä? Mulla jemmassa kehyksiä, mutta erinomaisesti olen onnistunut niiden tekemistä siirtämään...ehkä eläkkeellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että on samanhenkisiä ihmisiä, on tää blogimaailma hieno keksintö! <3

   Pussukat oli yllättävän helppoja kun oli valmiit kaavat käytössä ja opettajalta sai hyvät niksit esim tukinyörin kiinnitykseen. Toisaalta niihin menee yllättävän paljon aikaa kuitenkin, tai sitten oli vaan harjoituksen puutteesta kyse?

   Poista
 3. Ei tähän voi muuta sanoa ku IHANA.Ja pirtee vauvakuosi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Ei ole tosiaan ihan perus vauvapastellia, mut enhän mä muutenkaan ole niin pastelli-ihminen.

   Poista
 4. Hieno! Ja vautsi mitä työjälkeä!
  Vauveli kasvaa, onpahan pitempi käyttöaika.
  Neuloin kuopukselle villahaalarin, oikein ohkasesta rakkaudella tikuttelin ja ihan ohjetta noudattaen. Mittailin ja mallailin.
  Nukke sai hienon haalarin ja meidän vauveli tarkeni hyvin viime talven äitiyspakkauksen villahaalarilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Työnjäljestä en osaa sanoa, kun itekseni täällä aina näitä nykerrän ja harjoittelen. Mut yritän toki parhaani :-)

   Hyvä ettei teidän nukke joutunut palelemaan <3 Meillä onneksi anoppi hoitaa pääasiassa tuon villavaatepuolen ja aika oikean kokoisiakin on onnitunut tekemään :-)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!