sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kukkamekko kesäjuhliin

Kesätauko ompelussa katkesi hetkeksi, kun tuli kutsu rippijuhliin. Samalle päivälle osui myös kummitytön syntymäpäivätkin. Ja kyllähän neidolla pitää aina juhlissa uusi mekko olla! Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa mekkotehtaan Alina-kaavaa, mutta taisin tehdä vanhasta tottumuksesta vähän liian pientä kokoa. No, eipä tuo nyt niin haitannut, mahtui tämän yhden kerran ainakin päälle, ja näillä helteillä joutaa ollakin aika niukka mekkonen :-) Sovituskuvissa on jo juhlat juhlittu, ja mekkokin ihan rutussa, mutta kivaa oli!

Materiaalina on vanha pussilakana, tuo onkin ihan suosikkikankaitani. Onneksi sitä on vielä jonkun verran jäljellä vaikka muutamat mekot ja meikkipussukat tuosta on tehtykin jo. Pussilakana on kivan riittoisa pikkuompeluihin, eikä jää paljoa kangasmetrille hintaa kun ostaa sopuhintaan kirpparilta. Tämäkin pussilakana maksoi aikanaan 2e :-)

7 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja voi kuinka nämä kierrätysompelut aina lämmittää mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja anteeksi, minulla oli jotenkin mennyt ohi tämä sinun kommentti, en siis ollut tarkoituksella jättänyt vastaamatta! :-)

   Poista
 2. Ihana taas! Mistä olet hankkinut tuota LYDETEKI -nauhaa? Onko silitettävää vai ommeltavaa ja mitä maksoit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :-) Tilasin ne netin kautta kotimaiselta firmalta nimeltään Somine. Ne on itse suunnittelemiani ommeltavia merkkejä. Hinta oli silloin muistaakseni 57e/100 kpl, mutta tästä on jo aikaa. Sominen nettisivuilta voisi löytyä varmaan päivitetymmät hintatiedot?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäisi taas ehtiä ompelukoneen ääreen pian, alkaa olla jo ihan vieroitusoireita :-D

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!