torstai 27. helmikuuta 2014

Penaalit
Yhtenä päivänä vilkaisin tyttöteinin reppuun, ja ihmettelin ääneenkin että miksi sulla on kaksi penaalia päällekkäin? Nokun toisessa on reikä ja toisessa vetskari rikki. Jaa, etpä ole äidille maininnut mitään... :-D

Tein pari testiversiota, ensin vuoritettuna mustasta muijakankaasta, mutta en keksinyt oikein hyvää ompelujärjestystä ja vuorista piti viimeinen pääty ommella käsin (olisi pitänyt tehdä vuori kahdesta palasta niin keskelle olisi voinut jättää kääntöaukon). Ei siis hyvä. Sitten löysin näpsäkän ohjeen netistä Hääräämö-blogista, ja sillä sainkin aikaan kaksi ihan kelpo penaalia. Molemmat on kokonaan kierrätysmateriaaleista, ja kankaat on tyttöteinin omista pieneksi jääneistä housuista puntteja. Harmillisesti tuo farkkukankaisen vetskari kiemurtaa, mutta nuo oli ainoat sopivat vetskarit joita löytyi laatikoista tähän hätään niin saa välttää.

Nämä on mukavia pikkuompeluksia silloin kun isompia ei ehdi tai jaksa :-)

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniit penaalit! Mukava, että ohjeelle on käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että jotkut jaksaa ohjeita väsätä! :-) Kiitos siis.

   Poista
 2. Taidanpa tuollaisen pullukkaversion minäkin väsätä, tosi kivan näköinen.
  ja muija se vasta hyvältä näyttääkin, miten osaakin olla niin nätti kuosi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta sano! Tuo mustapohjainen on vielä jotenkin niin ryhdikäs, jos tajuat :-) Mulla on sitä aika iso pala, se on paksua markiisikangasta, mitähän muuta siitä keksisi tehdä..?

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!